American Wheels Aalborg er stiftet d. 1. november 1991.
Med mere end 175 medlemmer og endnu flere biler, er klubben blandt Danmarks største klubber for amerikanerbiler.

 
Sætter du pris på hyggelige klubaftener i en amerikanerbilklub med en masse ‘sparken’ dæk? Mener du, at det er fedt at kunne give den gas ved en klubfest i ny og næ? 
Synes du, det er fedt at køre ud i den skønne danske sommer for at deltage i træf eller bare for en køretur? 

Som Chuck Berry sang… ”No particular place to go” – Tja… så er American Wheels Aalborg definitivt den helt rigtige klub for dig – ”You will never drive alone”. 

Du vil opleve et kammeratskab og en klubånd, som rækker lidt ud over det sædvanlige. Det er der rigtigt mange i det nordjyske, som allerede har fundet ud af, så nej… det er ikke uden grund, at klubben har vokset sig til en af landets største.

Det er også interessant at kikke lidt på medlemmernes baggrund. Her finder du alt fra skolelærere, landmænd, salgsassistenter til ingeniører og selvstændige. 
Det, der tæller, er interessen for de skønne slæder fra den anden side af Atlanten. Om det drejer sig om en 4-dørs 50’er bil, en convertible fra 60’erne eller en truck fra 90’erne, billig eller dyr; det betyder mindre, for ægte entusiasme kan man ikke købe sig til.

Se på dit medlemskab i American Wheels Aalborg som et adgangskort til et kæmpe netværk af viden om disse skønne biler og husk på, at de erfaringer du har gjort dig, også vil kunne tjene andre.

Derfor skal du melde dig ind i American Wheels Aalborg!

Klik her for kontaktpersoner og åbningstider.